Pe pagina noastră folosim cookie-uri pentru a va putea pregăti pe viitor conţinuturi cât mai personalizate.

Sistem de puncte de loialitate

Inregistreaza-te, cumpara, colecta inca mai multe puncte de loialitate, pe care le poti folosi in magazinul nostru!

Hai sa vedem, cum functioneaza:
Pentru toti clientii inregistrati dupa achizitiile, vor fi creditate punctele de loialitate. Aceste puncte pentru achizitionarea urmatoare, poate fi utilizate, si poti incepe sa colectezi inca mai multe. 1 punct= 1 RON Deci, daca ai strans deja mii de puncte, atunci inseamna o reducere importanta pentru tine, la comanda urmatoarea.

Cum pot obtine puncte?
Simplu. Cumpara, si dupa fiecare 25 RON, va fi creditat un punct. Acest lucru poti urmari in contul tau. Deci, pentru 100 RON, vei primi 4 puncte. Punctele de loialitate au o valoarea totala a platilor in magazinul nostru. Ele pot fi folosite pentru orice produs, chiar si pentru produsele promotionale!

Care este sistemul de puncte de loialitate?
In timpul achizitiei poti colecta puncte, si le poti utiliza ca moneda. Punctele sunt calculate automat, luand in considerare valoarea comenzii.
Apoi, le poti folosi pentru cumparare. In contul tau poti urmari, cat de multe puncte ai deja. In cazul in care faci cumparaturi mai mult de o data, si nu folosesti punctele, ele se aduna si acumuleaza in contul tau.

Cum se poate rascumpara?

Punctele de loialitate pot fi deduse din pretul final la comanda ta. Colecta punctele, si daca vrei sa le folosesti, alege la plasarea unei comenzi, cat de multe puncte doresti sa le utilizezi in magazinul nostru. Nu exista nici o limita. Daca vrei pe toate, atunci vor fi deduse toate din valoarea de achizitiei viitoare.

La inceputul paginii